Skip to content

Megszünteti miskolci fiókügyfélszolgálati irodáját az ÉRV Zrt.

Miskolci fiókügyfélszolgálati irodájának megszüntetését követően, december 15-től Boldván várja ügyfeleit az ÉRV Zrt.

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. megszünteti a Miskolci Fiókügyfélszolgálati Irodáját (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80.).
A szolgáltató munkatársai 2022.12.15-től a Boldván kialakított új Fiókügyfélszolgálati Irodában (3792 Boldva, Mátyás király út 59.) várják Felhasználóikat/leendő Felhasználóinkat a víziközmű-szolgáltatással összefüggő személyes ügyintézésre, a már meglévő Ügyfélszolgálati Irodák és Fiókirodák mellett.

Nyitvatartás:
Kedd: 8.00-12.00
Csütörtök: 12.00-18.00

A Társaság további Ügyfélszolgálati Irodáinak és Fiókirodáinak elérhetősége és nyitvatartása mindenkor aktuális módon elérhető a Társaság honlapján (https://www.ervzrt.hu/ugyfelkapcsolatok/ugyfelszolgalati-irodak/).  

A Társaság a Fiókügyfélszolgálati Irodákba, így Boldvára is biztosít időpontfoglalási lehetőséget, amelyet ügyfeleik az ingyenesen hívható 06-80/22-42-42-es telefonszámon igényelhetnek.     

Az ügyintézés egyszerűsítése, hatékonyságának növelése érdekében az ÉRV. Zrt. a személyes ügyintézési lehetőségeken túl számos egyéb csatornán is a Felhasználók rendelkezésére áll.
Ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálat (06-80/22-42-42), illetve online ügyintézési felületei (www.vizcenter.hu weboldalon, Vízcenter mobil applikáción keresztül) és az  ugyfelszolgalat@ervzrt.hu e-mail címen is készséggel állnak Felhasználóik rendelkezésére, ahol a nap 24 órájában kényelmesen és gyorsan, sorban állás nélkül intézhetik ügyeiket.

A közüzemi szolgáltatási díj befizetésének megkönnyítése céljából az alábbi lehetőségeket ajánlják:

  • mobiltelefonon keresztüli csekkbefizetés útján,
  • internetbankon keresztül,
  • csekkautomatán keresztül,
  • Simple alkalmazáson keresztül QR-kód használatával,
  • banki ATM automatán keresztül.

Ügyfélkapus regisztrációhoz kötött további online ügyintézési lehetőségek:

  • E-papír,
  • Személyre Szabott Ügyintézési Felület (SZÜF),
  • Adatváltozás-kezelési Szolgáltatás (AVSZ).

A fent felsorolt ügyintézési módokkal kapcsolatban részletesen tájékoztatás érhető el a társaság honlapján (https://www.ervzrt.hu/tajekoztatok/).

Forrás