Skip to content

Megnövekedett forgalomra kell számítani Felsőzsolcán is

 Fotó: Illusztráció

Facebook

Tekintettel az M30-as autópálya Szikszó közelében történő lezárásából adódó elterelésre, Felsőzsolca területén a Kassai és Ongai utcákat érintően 6:45-7:45 közötti időszakban torlódások várhatóak a lezárás idejéig. A forgalom irányítását a Felsőzsolcai Önkormányzati Rendészet rendészei segítik, azonban a járművezetők részéről fokozott figyelemre van szükség, különösen a közintézmények közelében lévő gyalogátkelők tekintetében - tájékoztat Dr. Kakas Zoltán hatósági osztályvezető.

Amint azt korábbi hírekben olvashattuk az M30-as autópálya 38-as kilométerénél, Szikszó térségben az autópálya szerkezete több helyen is elmozdult, megcsúszott, ezért az üzemeltető a pályát mindkét irányban teljes szélességében lezárta. Várhatóan hosszú hónapokra zárva lesz az M30-as Szikszó közelében.
Tekintettel az autópálya Szikszó közelében történő lezárásából adódó elterelésre, Felsőzsolca területén a Kassai és Ongai utcákat érintően 6:45-7:45 közötti időszakban torlódások várhatóak a lezárás idejéig. A forgalom irányítását a Felsőzsolcai Önkormányzati Rendészet rendészei segítik, azonban a járművezetők részéről fokozott figyelemre van szükség, különösen a közintézmények közelében lévő gyalogátkelők tekintetében – tájékoztat Dr. Kakas Zoltán hatósági osztályvezető.
Bízva abban, hogy minél előbb helyre áll az autópálya forgalma, kérik a lakosság megértését és türelmét.