Skip to content

Megérkeztek a LED-ek! – Kezdődik az ingyenes fényforrások kiosztása

Március 16-án elindul a második körében regisztráltak számára az energiatakarékos LED izzók kiosztása, melyet április 8. napjáig vehetnek át azok, akik sikeres igénylést adtak le. Az izzók átvételére a Rendezvények Házában munkanapokon 8 órától 16 óráig lesz lehetőség. A LED-ek használata jelentősen csökkenti a villanyszámlát, valamint akár 10 éves élettartamuknak köszönhetően használójuk sokkal kevesebb hulladékot termel.

Március 16. és április 8. között kerülnek kiosztásra az ingyenes LED fényforrások azoknak, akik a második fordulóban regisztráltak a CYEB és az önkormányzat által meghirdetett lakossági LED-csereprogramra. A program célja a kedvezőbb villanyszámla elérése mellett a környezettudatosságra fókuszál, ugyanis a LED-ek használói sokkal kevesebb hulladékot termelnek.

A LED-csereprogramban regisztrált felsőzsolcai lakosok az átvétel időpontjairól az izzókat biztosító cégtől a regisztrációkor megadott e-mail címen kapnak értesítést. Fontos, hogy a ledcsere.hu által generált átvételi nyilatkozatot és a személyazonosságot igazoló okmányt, valamint a regisztrációkor megadott felhasználási helyre szóló áramszámlát mindenki vigye magával. Amennyiben nem a regisztrált személy veszi át az izzókat 2 tanú aláírásával is ellátott meghatalmazásra van szükség, mely nyomtatványok az átvételi helyen is rendelkezésre állnak.