Skip to content

Közúti ellenőrzés Felsőzsolcán

police, blue light, mission-5226674.jpg

Közúti ellenőrzéseik során a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai január hónapban több szabályszegő sofőrrel szemben tették meg a szükséges intézkedéseket. A rendőrség mindenki másnak köszöni, aki nem veszélyezteti a közlekedés biztonságát.

A rendőrök 2022. január 24-én komplex közúti ellenőrzést hajtottak végre Felsőzsolcán. A fókuszált akció eredményeként a járőrök 2 esetben szabálysértési feljelentéssel éltek a jármű nem megfelelő műszaki állapota, illetve a gyermekbiztonsági rendszer használatának elmulasztása miatt.

A rendőrök egy ittas sofőrt is kiszűrtek a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatott volna.

Két esetben közigazgatási bírságot is kiszabtak az egyenruhások a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.  

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

 

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

 „… hogy mindenki hazaérjen!”

 

Forrás: police.hu