Skip to content

Közmeghallgatást tart Felsőzsolca Város Önkormányzata

Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2023. november 30-án 17:00 órakor tartja éves közmeghallgatását a Rendezvények Házában, melyre tisztelettel hívják és várják a település valamennyi lakóját.

A közmeghallgatáson a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a Képviselő-testülethez, a képviselőkhöz, a polgármesterhez, alpolgármesterekhez vagy a jegyzőhöz a helyi közügyeket érintő kérdéseket intézhetnek és javaslatot tehetnek. Az elhangzott javaslatra, kérdésre a közmeghallgatáson, vagy – ha a felvetett kérdés azonnali megválaszolására nincs lehetőség, úgy – legkésőbb tizenöt napon belül írásban választ adnak.

A közmeghallgatáson a lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű ügyben szólalhatnak fel, egyedi hatósági ügyekben nem adható szó.

A közmeghallgatáson Szarka Tamás polgármester tájékoztatást nyújt az elmúlt év eredményeiről, majd a lakosságtól írásban, közérdekű ügyben érkezett kérdésekre, javaslatokra ad választ képviselőtársaival együtt.

A kérdések és javaslatok megtételére a közmeghallgatás időpontja előtt is van lehetőség. Ezeket elektronikusan az info@felsozsolcaph.hu e-mail címen, postai úton a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatalának címezve (3561 Felsőzsolca, Szent István u. 20.), illetve személyesen a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal Szervezési Osztályán lehet leadni ügyfélfogadási időben, 2023. november 28. napján 16:00 óráig.