Skip to content

Kotró-rakodógéppel bővült a városüzemeltetés gépparkja

 

Facebook

Újabb géppel bővült a városüzemeltetés gépparkja. Felsőzsolca Város Önkormányzata egy CASE típusú kombinált kotró-rakodógépet vásárolt, melyet számos területen hasznosít majd a városüzemeltetés.

Újabb géppel bővült a városüzemeltetés gépparkja. Felsőzsolca Város Önkormányzata önerőből, közbeszerzési eljárás során szerezte be a CASE típusú kombinált gépet, amely több területen is hasznosítható városunkban, hiszen árokásásra, tisztításra, rakodásra és akár padka kialakításra is alkalmas. 

– A közel 40 millió forintos beruházásnak köszönhetően az eddig alvállalkozó bevonását indokló munkálatokat ezentúl saját dolgozóink is el tudják végezni. A kotró-rakodógép Stage V környezetvédelmi besorolású, 4 hengeres, 70 lóerős, 3000 cm3 dízelmotorral rendelkezik. Tartozékokban gazdag, hiszen kétféle méretű mélyásó kanál és dönthető méretű rézsű kanál is tartozik hozzá. Fülkéje a mai kor elvárásainak megfelelően légkondicionált, zajszigetelt, a rakodási és kotrási műveletek joystick-kal vezérelhetők. Tavasszal az új gép rendelkezésre állásának köszönhetően a város számos pontján kezdjük majd meg a munkavégzést – nyilatkozta Katona Gyula, a Felsőzsolcai Gamesz műszaki vezetője.