Skip to content

Kizárás – Folytatja munkálatait az ÉRV Zrt.

Ma és holnap, várhatóan 16 óráig szünetel a vízellátás az Eperjesi utcában. A szolgáltató a munkavégzést követően visszaállítja a vízszolgáltatást.

November 28. és 29. napján, várhatóan 16 óráig szünetel a vízellátás az Eperjesi utcában. A szolgáltató tájékoztatása szerint a munkavégzést követően a kizárás megszűntetésre kerül és visszaáll a vízszolgáltatás az említett szakaszon.

A város több pontján kerülnek cserére a régi vízvezetékek  – tájékoztatott az ÉRV Zrt.
A munkálatok mielőbbi elvégzése érdekében alvállalkozó bevonásával történik a felújítás. Mint megtudtuk, a Petőfi utcán egy fogyasztón kívül minden fogyasztó átkötésre került, és a középső szakaszt kivéve pénteken vissza is lett takarva a munkaterület, hétvégén pedig az utca további szakaszán is elvégzésre került a tereprendezés.

A Mátyás Király utca középső szakaszán és az óvoda felőli végén szintén pénteken zajlott a csere a szakaszok kizárásra mellett. A Mátyás Király utcán is megtörtént a munkálatokat záró tereprendezés, ez azonban még nem a végleges helyreállítás, mivel ahol betont, vagy esetleg aszfaltot kellett vágni, ott a későbbiekben lesz megoldva a teljes helyreállítás.

A hálózat felújítása a Kertekalja utca felső részén (Kavicsbánya – Kertekalja kereszteződéstől a teniszpálya felé eső részig) nem várt hibákat és kellemetlen kizárásokat eredményezett, mivel ezen a szakaszon a legöregebbek a csövek, így a legsérülékenyebbek is. Ennek ellenére az átkötés itt is megtörtént, és a padkázás is elvégzésre került.
A Zöldfa utca felé eső alsó részt érintő szakasz szintén pénteken került cserére, itt a takarás és takarítás is megtörtént.