Skip to content

Kiosztásra kerülnek a lakosság által igényelt LED izzók

Október 9-én elindul a LED izzók kiosztása, melyet 2023. október 20. napjáig vehetnek át azok, akik sikeres igénylést adtak le. Az izzók átvételére a Rendezvények Házában munkanapokon 8 órától 16 óráig lesz lehetőség.

Felsőzsolca Város Önkormányzata az energiaválság idején is támogatja a felsőzsolcai családokat. Az Önkormányzat és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködése révén a felsőzsolcai lakosok ingyenesen igényelhettek LED fényforrásokat. A LED-csereprogram célja az energiatakarékosság, melynek révén energiát és pénzt spórolhatnak meg a háztartások.

2023. október 9-én elindul a LED izzók kiosztása, melyet 2023. október 20. napjáig vehetnek át azok, akik sikeres igénylést adtak le. Az izzók átvételére a Rendezvények Házában munkanapokon 8 órától 16 óráig lesz lehetőség.
A LED-csereprogramban regisztrált felsőzsolcai lakosok az átvétel időpontjairól az izzókat biztosító cégtől a regisztrációkor megadott e-mail címen kapnak értesítést. Az átvételhez vigyék magukkal személyazonosító igazolványukat, lakcímkártyájukat, valamint a regisztrációkor megadott felhasználási helyre szóló áramszámlát. Amennyiben nem a regisztrált személy veszi át az izzókat, az átvételhez két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges.

Facebook