Skip to content
HÍREK Kézművesek, árusok, kereskedők jelentkezését várják

Kézművesek, árusok, kereskedők jelentkezését várják

Felsőzsolca Város Önkormányzata árusítási lehetőséget kínál az Alma Feszt rendezvényen, melynek időpontja 2022. szeptember 24., 13.00 és 21.00 óra között, helyszíne a Rendezvények Háza Sportpálya (Felsőzsolca, Sport u. 1.).

A látogatók minél jobb kiszolgálása érdekében várják azon vendéglátósok, hagyományőrző minőségi termékekkel rendelkező árusok, kézművesek, illetve őstermelők jelentkezését, akik áruikkal, szolgáltatásaikkal színesítenék a rendezvény kínálatát:

  • kézműves termékek: kerámia, fa, ékszer, üveg, bőr termékek, egyéb
  • őstermelők: gyümölcsök, aszalt gyümölcsök, méz, lekvár, szörp, egyéb
  • vendéglátás: édesség, vattacukor, főtt kukorica, fagylalt, jégkrém, jégkása, kürtőskalács, gyros, hot-dog, sült krumpli, palacsinta, gofri, kenyérlángos, egyéb hasonló jellegű termékek, valamint italok, üdítők, ásványvizek.

Lehetőség van fedett árusító hely igénylésére (8 db, melyek mérete: 2,30×2 m (4,6 m2).

Az önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy a jelentkezők közül az árusokat kiválasztja és közöttük a rendelkezésre álló területet felosztja.

Felhívják a jelentkezők figyelmét, hogy az áramellátásról, az árusító sátorról, büfékocsiról, továbbá a keletkezett hulladék elszállításáról az árusoknak kell gondoskodni.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 2. 12 óra   – területigény megjelölésével.

Amennyiben szeretne árusként részt venni a rendezvényen, rövid bemutatkozó anyaggal, fotóval (büfékocsiról, sátorról) jelentkezzen az info@felsozsolcaph.hu e-mail címen.

A városi rendezvények az „Esemény naptárban” találhatóak. Ezekre jelentkezni szintén rövid bemutatkozó anyaggal, fotóval (büfékocsiról, sátorról), illetve az esemény megnevezésével lehet a fenti e-mail címen.

A rendezvényt megelőzően a területkiosztásról, a rendezvényre jelentkezett árusokat értesítik.