Skip to content

Kézművesek, árusok, kereskedők jelentkezését várják

Felsőzsolca Város Önkormányzata árusítási lehetőséget kínál az Alma Feszt rendezvényen, melynek időpontja 2022. szeptember 24., 13.00 és 21.00 óra között, helyszíne a Rendezvények Háza Sportpálya (Felsőzsolca, Sport u. 1.).

A látogatók minél jobb kiszolgálása érdekében várják azon vendéglátósok, hagyományőrző minőségi termékekkel rendelkező árusok, kézművesek, illetve őstermelők jelentkezését, akik áruikkal, szolgáltatásaikkal színesítenék a rendezvény kínálatát:

  • kézműves termékek: kerámia, fa, ékszer, üveg, bőr termékek, egyéb
  • őstermelők: gyümölcsök, aszalt gyümölcsök, méz, lekvár, szörp, egyéb
  • vendéglátás: édesség, vattacukor, főtt kukorica, fagylalt, jégkrém, jégkása, kürtőskalács, gyros, hot-dog, sült krumpli, palacsinta, gofri, kenyérlángos, egyéb hasonló jellegű termékek, valamint italok, üdítők, ásványvizek.

Lehetőség van fedett árusító hely igénylésére (8 db, melyek mérete: 2,30×2 m (4,6 m2).

Az önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy a jelentkezők közül az árusokat kiválasztja és közöttük a rendelkezésre álló területet felosztja.

Felhívják a jelentkezők figyelmét, hogy az áramellátásról, az árusító sátorról, büfékocsiról, továbbá a keletkezett hulladék elszállításáról az árusoknak kell gondoskodni.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 2. 12 óra   – területigény megjelölésével.

Amennyiben szeretne árusként részt venni a rendezvényen, rövid bemutatkozó anyaggal, fotóval (büfékocsiról, sátorról) jelentkezzen az info@felsozsolcaph.hu e-mail címen.

A városi rendezvények az „Esemény naptárban” találhatóak. Ezekre jelentkezni szintén rövid bemutatkozó anyaggal, fotóval (büfékocsiról, sátorról), illetve az esemény megnevezésével lehet a fenti e-mail címen.

A rendezvényt megelőzően a területkiosztásról, a rendezvényre jelentkezett árusokat értesítik.