Skip to content

Kertmozi Felsőzsolcán – Esőnapként június 12-én várják a filmek szerelmeseit a szabadtéri rendezvényre

A kedvezőtlen időjárás előrejelzés miatt június 12-én kerül megrendezésre a Kertmozi! Júniusban és augusztusban különleges moziélménnyel várnak mindenkit, aki szereti a filmeket és az igazi mozi-hangulatot, mégpedig egyedülálló helyszínen és módon. A Rendezvények Háza udvara kertmozivá alakul, és első alkalommal a Kutyaszálló és a Grease című filmeket vetítik majd.

Júniusban és augusztusban különleges moziélménnyel várnak mindenkit Felsőzsolcán, aki szereti a filmeket és az igazi mozi-hangulatot, mégpedig egyedülálló helyszínen és módon. A Rendezvények Háza udvara kertmozivá alakul, és első alkalommal június 12-én,  a Kutyaszálló és a Grease című filmeket vetítik majd.

Az eredetileg június 6. napjára tervezett esemény a kedvezőtlen időjárás előrejelzésre alapozva egy héttel később kerül megrendezésre.

A meleg nyári estékkel végre itt az idő a természet, a kultúra és egy remek film találkozására. Ajánlott a kedvenc plédet előkeresni, és a piknik kosarakat feltölteni. Különleges élményt ígér a kertmozi a csillagok alatt.

Részletek a plakáton: