Skip to content

Kastély Koncert Felsőzsolcán – Voice & Brass a Bárczay-kastélyban

A Voice & Brass 10 állomásos turnéja keretében minden érdeklődőt szeretettel vár koncertjére 2022. április 2-án, szombaton 18 órakor a Bárczay-kastélyba.

A Voice & Brass együttes nemes célt tűzött ki maga elé: Magyarország építészeti és kulturális örökségéhez tartozó kastélyokba viszik el az épületek hangulatához illő komolyzenei programot, népszerűsítve ezzel a helyszíneket és a komolyzene nagyjait is.

 

A zenekar alapjait 1993-ban rakta le a négy Kuna testvér, akik csodagyerekként kezdték pályafutásukat: 5-6 évesen ismerkedtek meg a rézfúvós hangszerek világával, és néhány éven belül már komoly sikereket értek el. Számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták őket az elmúlt két évtizedben. Szászi Domonkos tubaművész 2015 óta tagja az együttesnek. 2021-től Voice&Brass néven folytatják zenei pályájukat, ahol a virtuóz hangszerjáték és a saját hangszerelésű darabok mellett Valéria szopránéneke is fel-felcsendül, ami a világon egyedülálló a rézfúvós együttesek között.

 

A 10 állomásos turné keretében 2022. április 2-án, szombaton a Bárczay-kastélyba várnak minden érdeklődőt. A belépés díjtalan.

Facebook Event