Skip to content

Karácsonyvárás az óvodákban

Betlehemi műsorral készültek a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda nagycsoportosai karácsony alkalmából. A kedves műsor végén az önkormányzat ajándékát Szarka Tamás polgármester adta át az intézményekbe járó gyermekek részére.

Betlehemi műsorral készültek a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda nagycsoportosai karácsony alkalmából. A téli csodavilágot idéző termekben az intézményekbe járó óvodások és a meghívott vendégek csodálhatták meg a verses- zenés előadásokat, melyekben megjelentek az angyalok, a juhászok, a királyok és Mária kisdeddel, valamint a karácsony jelképe, a fenyőfa. A kedves műsor végén az önkormányzat ajándékát Szarka Tamás polgármester adta át az óvodás gyermekeknek.

– A mai ünnepségre a nagycsoportosok készültek egy betlehemes műsorral. Ez évek óta hagyomány nálunk, és nagyon nagy öröm, hogy most együtt tudtunk ünnepelni nem úgy, mint az elmúlt években – tájékoztatott Mag Zsolt Sándorné intézményvezető.

Az önkormányzat minden évben ajándékkal kedveskedik az intézményekbe járó gyermekeknek, így idén is fejlesztő játékok kerültek a fa alá.

– Ebben az évben is sikerült minden csoportnak külön-külön ajándékkal kedveskedni. Bízom benne, hogy a következő évben sok szeretettel és jó egészségben fogják használni a gyerekek ezeket az ajándékokat – mondta Szarka Tamás polgármester.