Skip to content

Karácsonyi meglepetés – Idén is ünnepi ebédet kapnak az idősek

Az önkormányzat ebben az évben is karácsonyi ajándékkal kedveskedik a helyi időseknek, 2020 óta már hagyománynak számít ez az év végi meglepetés.

1280 idős kap ünnepi ebédet Felsőzsolca Város Önkormányzatától. A kiszállítás ma délelőtt kezdődött. A várost két részre osztva, csütörtökön és pénteken – azaz december 16-ig – minden érintetthez eljutnak. Ebben az évben is Szarka Tamás polgármester és az önkormányzat dolgozói szállítják házhoz a csomagot a 65. éven felüli jogosultaknak, akik Felsőzsolcán állandó lakóhellyel rendelkeznek.
A csomag idén is az ünnepekhez kapcsolódó meleg ebédet és szaloncukrot tartalmaz. Felsőzsolca Város Önkormányzata tiszta szívvel kívánja, hogy a családokban, ha egy rövid időre is, álljon meg az idő és a szereteté legyen a főszerep. 

Ebéd kiszállítás 2022. december 16. péntek:

Ady E. u., Béke u., Bolyai J. u., Dózsa Gy. u., Dragonov tanya, Eperjesi u., Gózon L. u., Görgei u., Hősök tere, Hunyadi J. u., Jókai u., József A u., Kassai u., Kazinczy u., Kölcsey F. u., Mátyás K. u., Mártírok útja, Mester u., Mikszáth K. u., Muzsinszki u., Nagyszilvás u., Ongai u., Park u., Petőfi u., Radnóti M. u., Rákóczi u., Sajó u., Sport u., Szent István u., Szent L. u.

Az ebéd átvételére csak a megjelölt időpontban van lehetőség!

Jó egészséget, áldott, szeretetben töltött, békés karácsonyt!