Skip to content

Karácsonyi adomány a felsőzsolcai családoknak

Megérkeztek az ajándékok a felsőzsolcai családokhoz. Az önkormányzat munkáját idén a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány is segítette, az alapítvány részére felajánlott ruhaneműkből és könyvekből összeállított csomagok készítésével.

Megérkeztek az ajándékok a felsőzsolcai családokhoz. Az elmúlt évekhez hasonlóan, karácsony közeledtével az önkormányzat akciót indított, melynek során az Unió Coop Zrt. 405. sz. üzletének bejáratánál kihelyezett adománygyűjtőben gyűjtötték a felajánlásokat a rászorulók számára. Az önkormányzat munkáját idén a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány is segítette, az alapítvány részére felajánlott ruhaneműkből és könyvekből összeállított csomagok készítésével.

 

„Támogatásainkkal, rendezvényeinkkel szeretnénk meghálálni a gyerekektől és szülőktől kapott sok-sok mosolyt. Úgy érzem, segítenünk kell azoknak, akik rászorulnak. Már hagyománnyá vált nálunk, hogy minden évben, karácsony közeledtével lakosságunk segítségét kérjük, célzott gyűjtésünkben. Nagyon hálásak vagyunk lakosainknak a felajánlásokért, hiszen a tartós élelmiszer ebben az időszakban óriási segítség. Mindig arra törekszünk, hogy azok kapják meg ezeket a csomagokat, akiknek szükségük van rá, és örülök, hogy ebben, az idén alakult Felsőzsolcai Családokért Alapítvány is partnerünk lett. Célunk, hogy a közösen kiszállított csomagok amellett, hogy segítséget jelentenek, örömet is okozzanak a családoknak.” – nyilatkozta Szarka Tamás, Felsőzsolca polgármestere.

 

A polgármester azt is kiemelte, a partneri együttműködés az önkormányzat és a Coop Zrt. között a járvány idején is megmutatkozott, amikor az idősek számára történő bevásárlást könnyítették meg.

 

A felajánlásokból készült csomagokat 15 család részére juttatta el a mai nap folyamán Szarka Tamás polgármester, Dr. Pásztor Tünde képviselő és Dr. Varga Krisztina, az alapítvány elnöke.

Mint megtudtuk, még néhány napig várják a gyűjtőedényben elhelyezett felajánlásokat a Bolyai utcai Coop üzletben.