Skip to content

Karácsony a Felsőzsolcai Római katolikus templomban

christmas, ornament, xmas-6812540.jpg

Karácsony éjszakáján, éjfélkor, karácsony napján délelőtt 10 órakor, karácsony másodnapján és vasárnap, Szent Család ünnepén ugyancsak 10 órakor várják a híveket a római katolikus templomban az ünnepi misére, ahol Szilveszter napján este 6 órakor tartják a hálaadást, és Újév napján 10 órakor lesz az ünnepi szentmise, amennyiben a vírus helyzet miatt nem kell módosítani.

Deli Lajos plébános üzenete

 

Tisztelt Felsőzsolcai Lakosok!

 

A tavalyi nehéz karácsonyi készület és ünnep után joggal reménykedtünk abban, hogy az idén már nem kell elzárkózva és félelemben élve várni és ünnepelni karácsony ünnepét. Mégis, ma is folytatódik a félelem a betegségtől, a vírustól, s félelem az egyedülléttől az ünnepen. Féltjük továbbra is önmagunkat és szeretteinket! Egyben azonban biztosak lehetünk, hogy a Fölöttünk levő ma is szeret bennünket, s Fia elküldésével, tanúságot tesz arról, hogy ma is fontosnak tart minket.

 

Ez a karácsony, bármit is hoz számunkra, mégis arról biztosít minket, hogy Velünk az Isten, s Ő azt szeretné, ha mi is megértenénk az Ő közeledését, s válaszolnánk rá. Akkor biztos, hogy nyugodt és boldog karácsonyunk, ünnepünk lesz!

 

Várom Önöket Karácsony éjszakáján, éjfélkor az ünnepi misére, Karácsony napján délelőtt 10 órakor, Karácsony másodnapján és vasárnap, Szent Család ünnepén ugyancsak 10 órakor. Szilveszter napján este 6 órakor tartjuk a hálaadást, és Újév napján 10 órakor lesz az ünnepi szentmise templomunkban, amennyiben a vírus helyzet miatt nem kell módosítani.

 

Szeretettel kívánok minden Felsőzsolcai Lakosnak kegyelmekben gazdag karácsonyi ünnepet, s Isten áldásával kísért boldog újesztendőt!