Skip to content

Ivóvíz szolgáltatás szüneteltetése

Az ÉRV ZRt. tájékoztatása alapján a város elosztóhálózatán tervezett karbantartás miatt 2023. november 17. napján (pénteken) előreláthatólag 8:00 órától 16:00 óráig a vízszolgáltatás az érintett utcák tekintetében szünetel.

Az ÉRV ZRt. tájékoztatása alapján a város elosztóhálózatán tervezett karbantartás miatt 2023. november 17. napján (pénteken) előreláthatólag 8:00 órától 16:00 óráig a vízszolgáltatás a Dózsa Gy. utca: Dózsa Gy. u. – Kölcsey F. u. kereszteződéstől a Dózsa Gy. u. – Kossuth u. kereszteződésig, valamint a Toldi M. utca: Dózsa Gy. u. – Toldi M. u. kereszteződéstől Toldi M. u. – Berzseny D. u. kereszteződésig szünetel.

Az elzáró szerelvények ütemezett cseréje az elosztóhálózat jobb szakaszolhatósága miatt szükséges. A munkálatok során a még fel nem tárt, hibásan működő tolózárak okán a fent részletezett kizárási helyeken túlmenően is előfordulhat vízhiánnyal érintett terület.

Az ivóvíz-szolgáltatás szünetelése alatt alternatív vízellátásként tartályos ivóvíz-vételi lehetőséget biztosítanak a Dózsa Gy. u. 53. szám alatti ingatlannal szembeni korábban buszmegálló területén.