Skip to content

Ingyenes lakossági LED-csereprogram Felsőzsolcán

Felsőzsolca Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködése révén a felsőzsolcai lakosok ingyenesen igényelhetnek LED-fényforrásokat 2023. június 1. és június 30. napja között.

Felsőzsolca Város Önkormányzata együttműködve a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel, lehetőséget biztosít a felsőzsolcai lakosok részére, az Ingyenes lakossági LED-csereprogramban történő részvételre 2023. június 1. és június 30. napja között.
A jelentkezés feltétele, hogy az igénylő felsőzsolcai lakcímmel rendelkezzen és az áramszolgáltató regisztrált ügyfele legyen.


A LED-fényforrások használatával jelentős megtakarítás érhető el a villamosenergia-költségek terén és a fényforrások akár 10 éves élettartamuknak köszönhetően használóik sokkal kevesebb hulladékot termelnek, mint azok, akik hagyományos izzóval világítanak. 

A https://www.ledcsere.hu/ oldalon található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, hogy éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban. A weblapon a „Jelentkezés” gombra kattintva néhány perc alatt elvégezhető a regisztráció.

FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Felsőzsolcát jelölje be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, ezért az igénylés ellenőrzése néhány mun­kanapot igénybe vehet. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők.   A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.