Skip to content

III. Rimay Költészeti Fesztivál Felsőzsolcán, a Bárczay-kastélyban

A Sebő együttes és Sebestyén Márta koncertjével, valamint író-olvasó találkozóval vesz részt Felsőzsolca szeptember 14-15. napján a III. Rimay Költészeti Fesztivál programsorozatában. A fesztivál keretében Lövétei Lázár László, Vári Fábián László, Finta Éva, Serfőző Simon, Kürti László és Tóth Zoltán író-költőkkel találkozhat a közönség Felsőzsolcán, a Bárczay-kastélyban.

A III. Rimay Költészeti Fesztivált idén szeptember 11. és 15. között rendezi meg a Rimay János Alapítvány a sárospataki központtal.
A rendezvénysorozatra a Kárpát-medence minden szegletéből – Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből, a mai Magyarországról – érkeznek költők.
A különböző irodalmi programok, író-olvasó találkozók, rendhagyó irodalomórák, verses-zenés műsorok, ünnepi koncertek Sárospatakon, Tokajban, Felsőzsolcán, Kisvárdán és Mátészalkán, valamint a felvidéki Kassán és Nagykaposon kerülnek megrendezésre.

A fesztivál keretében Felsőzsolcán, a Bárczay-kastély ad otthont szeptember 14-én, csütörtökön délután 17 órától egy író-olvasó találkozónak, ahol Lövétei Lázár László, Vári Fábián László, Finta Éva, Serfőző Simon, Kürti László és Tóth Zoltán író-költőkkel találkozhat a közönség, míg a fesztivál második napján, szeptember 15-én, pénteken délután 17 órától a méltán híres Sebő együttes és Sebestyén Márta ad koncertet a Bárczay- kastélyban.

A pénteki esemény regisztrációhoz kötött, melyre elektronikusan a kozmuvelodes@felsozsolcaph.hu e-mail címen, és a +36 20 413 8582-es telefonszámon van lehetőség.