Skip to content

Holnap kezdődik a Kassai utca járdaszakaszának felújítása

A holnap kezdődő járdafelújítási munkálatok ideje alatt kéri az ott lakók és az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését az önkormányzat.

Holnap, szerdán elkezdődnek a Kassai utca – Petőfi Sándor utca és Nagyszilvás utca közötti – járdaszakaszának felújítási munkálatai, mellyel egy újabb fejlesztéssorozat indul el, hiszen a közeli jövőben a Deák Ferenc utca és a Bolyai utca üzletsora melletti parkoló melletti parkoló is sorra kerül.

Mint azt Szarka Tamás polgármester Facebook posztjában részletezte, a beruházás a Kassai utca – Petőfi Sándor utca és Nagyszilvás utca közötti szakaszát érinti.

A beruházás során több mint 160 méteres szakaszon újul meg a járda burkolata, így csatlakozva a tavaly felújításra került Petőfi Sándor utca sarkán lévő szakaszhoz. Az érintett szakaszon a burkolat felújításán kívül megújul az autóbuszöböl, és megtörténik a hiányzó járdaszakasz kiépítése. A kapubejárók meglévő burkolatát a szükséges helyeken elbontják, helyette aszfaltburkolatot alakítanak ki. Ez idő alatt forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

A munkálatok ideje alatt kérik az ott lakók és az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését – zárja közösségi média bejegyzését Szarka Tamás polgármester.

Tájékoztató járdaépítési munkálatok megkezdéséről