Skip to content

Házasság hete 2023 – Szeretetbe kapaszkodva

forever, hands, love-2607171.jpg

Február 12. és 19. között kerül megrendezésre a 2023-as házasság hete országos rendezvénysorozat, melynek mottója: Szeretetbe kapaszkodva. Ebből az alkalomból várja a jubiláló házaspárok jelentkezését, valamint - a gyermekekre is gondolva - a családi szelfiket Felsőzsolca Város Önkormányzata február 9. napjáig.

Hamarosan itt a házasság hete, melynek mottója: Szeretetbe kapaszkodva.
Felsőzsolca Város Önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is szeretné a figyelmet a házasság és a család fontosságára irányítani a rendezvénysorozathoz csatlakozva. Ebből az alkalomból várja a jubiláló házaspárok jelentkezését néhány gondolat kíséretében arról, hogyan működjünk együtt, hogyan fejezzük ki, hogy hálásak vagyunk egymásért, és hogy miként tudunk a nehézségek idején is a szeretetbe kapaszkodva közösen fejlődni, közösen erőt meríteni a hétköznapok kihívásaihoz.

A házaspárok köszöntése mellett – idén is gondolva a gyermekekre – Szelfizz a családdal fotó versenyt hirdet az önkormányzat. A jubiláló házaspárok jelentkezését, valamint a családi szelfiket február 9. napjáig várják a megadott elérhetőségeken.

A házasság hete honlapján a központilag szervezett programok mellett Felsőzsolca Város Önkormányzata programjairól is tájékozódhatnak.