Skip to content

Hazai pályán először a MEAFC – Felsőzsolca U13-as fiú röplabda csapat

Először játszik hazai pályán a MEAFC - Felsőzsolca U13-as fiú röplabda csapata. A mérkőzésre 2022. február 20-án kerül sor a Rendezvények Házában, melyre várják az érdeklődő szurkolókat.

Új sportágként, röplabdázni jelentkezhettek az érdeklődő 10-12 éves korosztályba tartozó fiúk 2021. májusában. A heti két alkalommal megtartott edzésen szép számmal gyűltek össze a fiatalok.  Egy hónap próbaedzés után látszott a fejlődés, így lehetőség nyílt arra, hogy benevezzenek a 2021/2022. évi OMBII. országos bajnokságba.

A felkészülésnek, a komoly szándéknak eredményeként szépen menetel a MEAFC – FELSŐZSOLCA röplabda csapata, jelenleg a résztvevő 15 csapatból 2. helyen állnak.

Következő mérkőzésük, mely alkalmával először játszik hazai pályán a csapat, 2022. február 20-án, 10:00 órától kerül megrendezésre a Rendezvények Házában.

 

A jövőbeni tervekről, célokról Bártfai Krisztián vezetőedző beszélt.

– Elsődleges célunk az volt, hogy megismerjék, megszeressék a gyerekek a röplabdát és egy összetartó csapatot építsünk. Fontos a sikerélmény a mérkőzéseken, szerettünk volna a legjobb 10 között végezni egy teljesen friss csapattal.

A cél azóta módosult, köszönhetően a srácok hozzáállásának, fejlődésének és motiváltságának, így az új cél, hogy a 2021/2022-es idényben bekerüljünk a legjobb 4 közé, és ott döntő játszmát vívhassunk. –

 

Bártfai Krisztián elmondta, továbbra is várják az érdeklődő, sportolni vágyó fiúkat, ezzel kapcsolatban tőle kérhető információ a 06 30 915 3830 telefonszámon.

 

A MEAFC- FELSŐZSOLCA leigazolt játékosai:

 

Nagy Patrik, Vécsei Levente, Horváth Máté, Tóth Máté, Urbán Zétény, Gadnai Lóránd, Linder Milán, Kiss Balázs, Dubabér Ákos Máté, Illés Dominik, Kállai Tamás, Farkas Hunor, Regős Zétény, Kovács Ábel, Bártfai Botond, Bártfai Marcell