Skip to content

Havonta várja a könyveket kedvelő közönséget a Lélekpendítő Irodalmi Szalon

Fotó: Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár

„Aktuális olvasmányaim” volt a témája a Bárczay-kastélyban indult, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő Lélekpendítő Irodalmi Szalon legutóbbi alkalmának. Az irodalmi szalon következő beszélgetésének témája „Kigyúlnak a gyertyák a szívekben”, melyre december 11-én, hétfőn 17 órától várják az érdeklődőket.

„Aktuális olvasmányaim” volt a témája a Bárczay-kastélyban indult, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő Lélekpendítő Irodalmi Szalon legutóbbi alkalmának. A program elején a résztvevők asszociációs kártyákat választottak, elindítva a beszélgetést. A kártyák mindegyike egy-egy részletgazdag és inspiratív képet ábrázolt, amely által pillanatnyi érzéseket, megélt élményeket meséltek el a résztvevők, majd egy-egy általuk olvasott könyvet ajánlottak egymásnak. A többek által is olvasott könyvek lehetőséget nyújtottak a történet és a szereplők jellemvonásainak megvitatására.

Az irodalmi szalon következő beszélgetésének témája „Kigyúlnak a gyertyák a szívekben”, melyre december 11-én, hétfőn 17 órától várják az érdeklődőket. 2024-ben első alkalommal január 10-én, 17 órakor találkozhatnak majd a Lélekpendítő foglalkozás iránt érdeklők.

Facebook