Skip to content

Hasznos információ az óvodai beiratkozáshoz

A Felsőzsolca Város Önkormányzata fenntartásában működő Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda a 2022/2023 nevelési évre történő óvodai beiratkozásra 2022. május 04-től – május 18-ig minden hétköznap 7.30-16.00 óráig biztosít lehetőséget az intézmény székhelyén (Park utca 3.) és telephelyén (Szent István utca 43.) egyaránt.

A jelzett napokon kell beíratni azokat a gyermekeket, akik 2022. augusztus 31-ig betöltik legalább a 3. életévüket és óvodai jogviszonnyal még nem rendelkeznek.

Az óvodai felvétel, átvétel jelentkezés alapján történik. Az óvodai felvétel tárgyában hozott döntés közlésének határnapja 2022. június 17. – tájékoztat Mag Zsolt Sándorné intézményvezető.   

A beiratkozáshoz szükséges a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító, ennek hiányában a születési anyakönyvi kivonat, a lakcímet igazoló hatósági igazolvány, a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa, és az óvodai jelentkezési lap, mely a részletes tájékoztatóval együtt az óvoda honlapján érhető el: http://www.zsolcaovi.hu/

Az intézmény dolgozói idén is bemutatkozó videóval készültek a leendő kiscsoportos gyermekek és szüleik számára.

A videót ITT tekinthetik meg.