Skip to content

Hagyományteremtő rendezvényt szervezett az önkormányzat

Első alkalommal rendezte meg Nőnapi futását Felsőzsolca Város Önkormányzata tegnap délután. A hagyományteremtő rendezvényen a hideg időjárás ellenére minden korosztály képviseltette magát.

Idén első alkalommal egy különleges futást szerveztek Felsőzsolcán. A szervezők célja volt, hogy minél több embert megszólítsanak és egy jó hangulatú délutánt szervezzenek a városban.

 

Hétfő délután hagyományteremtő céllal várták a futni vágyókat a sportpályára. A hideg, szeles időjárás ellenére sokan részt vettek a rendezvényen, ahol a futók részére ajándékkal készült az önkormányzat. Kicsik és nagyok egyaránt jókedvvel futottak a futókörön, majd a Rendezvények Házában folytatódott a program.

 

Szarka Tamás polgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő köszöntőjét követően a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda tanulóinak műsorával és Pál Dénes koncertjével kedveskedtek a több mint kétszáz résztvevőnek.

A rendezvény végén Szarka Tamás polgármester, Dr. Bobkó Péter jegyző, Macsuga Roland és Rimán János önkormányzati képviselők virággal ajándékozták meg a megjelent hölgyeket a közelgő nőnap alkalmából.