Skip to content

Folytatódik az ingyenes lakossági LED-csereprogram

Felsőzsolca Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködése révén folytatódik az ingyenes lakossági LED-csereprogram, mely következő szakaszában november 1. és november 30. napja között azok a felsőzsolcai lakosok jelentkezhetnek, akik nem igényeltek LED-fényforrásokat az első kiírás során.

Felsőzsolcán az ingyenes lakossági LED-csereprogram első fordulójában sikeresen igénylők október 20. napjáig vehették át a LED izzókat munkanapokon 8 órától 16 óráig a Rendezvények Házában. A második fordulóban az igénylések leadására 2023. november 1. és november 30. napja között van lehetőség. A jelentkezés feltétele, hogy az igénylő felsőzsolcai lakcímmel rendelkezzen és az áramszolgáltató regisztrált ügyfele legyen.

A LED-fényforrások használatával jelentős megtakarítás érhető el a villamosenergia-költségek terén és a fényforrások akár 10 éves élettartamuknak köszönhetően használóik sokkal kevesebb hulladékot termelnek, mint azok, akik hagyományos izzóval világítanak.

A https://www.ledcsere.hu/ oldalon található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, hogy éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban. A weblapon a „Jelentkezés” gombra kattintva néhány perc alatt elvégezhető a regisztráció, melyben igény esetén a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár (3561 Felsőzsolca, Szent István utca 2.), továbbá a Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ (3561 Felsőzsolca, Kassai u. 32.) munkatársai igény esetén segítséget nyújtanak.
Fontos, hogy a regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Felsőzsolcát jelölje be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, ezért az igénylés ellenőrzése néhány munkanapot igénybe vehet. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

Facebook