Skip to content
HÍREK Felsőzsolcán toboroz a GKN Automotive Hungary!

Felsőzsolcán toboroz a GKN Automotive Hungary!

Új munkaadó toboroz – nem csak termelési területekre – a Miskolc melletti Felsőzsolcán. A GKN Automotive Hungary az autóipari hajtásrendszer-gyártás globálisan vezető vállalata többek között karbantartási-, minőségbiztosítási labortechnikusokat, anyagmozgatókat, valamint összeszerelő operátorokat keres.

Vadonatúj gyártóüzemében a jelenlegi, három műszakos rendszerben hétfőtől péntekig tartó munkavégzéssel – azaz szabad hétvégékkel – keresi új munkatársait a világ egyik vezető járműipari technológiai vállalata. Vonzó fizetést és juttatási rendszert, emberközpontú-, támogató vállalati légkört, fejlődési- és előmeneteli lehetőséget egyaránt biztosít munkavállalói részére Felsőzsolcán a GKN Automotive Hungary.

Az immár 260 éves múltra visszatekintő vállalat ma a világ legtöbb autógyártójának megbízható hajtásrendszerek, ePowertrain technológiák fejlesztésére, gyártására és szállítására szakosodott partnere. A világ tíz legkelendőbb autója közül nyolc a GKN Automotive féltengely-technológiáját alkalmazza.

Az induló új üzem gyártási- és logisztikai csarnokból, irodaépületből és egy mérnöki központból fog állni. A felsőzsolcai telephely fő profilja a vállalat termékportfóliójában meghatározó alkatrésznek számító féltengelyek gyártása, amelyeket belső égésű motorokhoz és elektromos hajtású rendszerekhez egyaránt szállít.

A stabil hátterű, elismert autóipari vállalat most számos munkakörbe keres munkatársakat. Mások mellett mérnököket, karbantartási-, minőségbiztosítási- és tesztelési területen dolgozó technikusokat, továbbá anyagmozgatókat, összeszerelő munkatársat is várnak, akik a világszerte már 25 ezer taggal rendelkező GKN-csapathoz csatlakoznának.

Az aktuális állásajánlatok a vállalat weboldalán érhetőek el: www.gknautomotive.hu