Skip to content

Felsőzsolcán készült legjobb fotóitokkal nevezhettek az értékes ajándékokért!

Felsőzsolca Város Önkormányzata „Felsőzsolca ahogy én látom” címmel idén is fotópályázatot hirdet. Várják a Felsőzsolcán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott számotokra legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat!

A fotópályázat célja, hogy bemutassák Felsőzsolca sokszínűségét, hangulatát, látnivalóit – ezzel lehetőséget adva, hogy élményeiteket megoszthassátok a nagyvilággal.

Pályázók köre: természetes személyek, azaz bárki, aki városunkban megörökítette a számára legkedvesebb, legérdekesebb, legszebb látnivalókat. Várják mindazok fotóit, akik a telefonjukkal vagy fényképezőgépükkel megragadtak egy-egy szép pillanatot, egy legkedvesebb élményt, emléket!

A pályázaton bárki részt vehet, életkortól függetlenül, aki felsőzsolcai lakcímmel rendelkezik. Pályázni bármilyen témájú, de kizárólag Felsőzsolcán készült fotóval lehet.

A beküldött pályaművek a beküldési határidő után, Felsőzsolca Város médiafelületein kerülnek közzétételre. A pályázók a fotók beküldésével hozzájárulnak, hogy a beküldött képek nyilvánosságra kerüljenek és azok a pályázat lezárultát követően megtalálhatóak legyenek a www.felsozsolca.hu weboldalon a város hivatalos Facebook oldalán a beküldő nevének feltüntetésével.

A fotók beküldési határideje: 2022. július 22.

Minden pályázó maximum 3 darab Felsőzsolcán készült fotóval nevezhet, maximum 25 MB méretig. A fotókat a fotopalyazat@felsozsolcaph.hu e-mail címre történő beküldéssel tudjátok eljuttatni. 

Pályázati kiírás
Nevezési lap
Hozzájáruló nyilatkozat adatkezeléshez fotópályázat