Skip to content
HÍREK Felsőzsolcán készült legjobb fotóitokkal nevezhettek az értékes ajándékokért!

Felsőzsolcán készült legjobb fotóitokkal nevezhettek az értékes ajándékokért!

Felsőzsolca Város Önkormányzata „Felsőzsolca ahogy én látom” címmel idén is fotópályázatot hirdet. Várják a Felsőzsolcán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott számotokra legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat!

A fotópályázat célja, hogy bemutassák Felsőzsolca sokszínűségét, hangulatát, látnivalóit – ezzel lehetőséget adva, hogy élményeiteket megoszthassátok a nagyvilággal.

Pályázók köre: természetes személyek, azaz bárki, aki városunkban megörökítette a számára legkedvesebb, legérdekesebb, legszebb látnivalókat. Várják mindazok fotóit, akik a telefonjukkal vagy fényképezőgépükkel megragadtak egy-egy szép pillanatot, egy legkedvesebb élményt, emléket!

A pályázaton bárki részt vehet, életkortól függetlenül, aki felsőzsolcai lakcímmel rendelkezik. Pályázni bármilyen témájú, de kizárólag Felsőzsolcán készült fotóval lehet.

A beküldött pályaművek a beküldési határidő után, Felsőzsolca Város médiafelületein kerülnek közzétételre. A pályázók a fotók beküldésével hozzájárulnak, hogy a beküldött képek nyilvánosságra kerüljenek és azok a pályázat lezárultát követően megtalálhatóak legyenek a www.felsozsolca.hu weboldalon a város hivatalos Facebook oldalán a beküldő nevének feltüntetésével.

A fotók beküldési határideje: 2022. július 22.

Minden pályázó maximum 3 darab Felsőzsolcán készült fotóval nevezhet, maximum 25 MB méretig. A fotókat a fotopalyazat@felsozsolcaph.hu e-mail címre történő beküldéssel tudjátok eljuttatni. 

Pályázati kiírás
Nevezési lap
Hozzájáruló nyilatkozat adatkezeléshez fotópályázat