Skip to content

Felsőzsolcai gyermekek a tisztább jövőért!

photographer, taking pictures, fashion-920128.jpg

Felsőzsolca Város Önkormányzata versenyt hirdet a helyi óvodai csoportok és az általános iskolák alsó tagozatos osztályai részére.

Felsőzsolca Város Önkormányzata versenyt hirdet a helyi óvodai csoportok és az általános iskolák alsó tagozatos osztályai részére a gyermekek oktatási intézményen belüli szelektív hulladékgyűjtésének rendszeresítése, továbbá a hulladékcsökkentés és a szemléletformálás érdekében a tisztább és fenntartható környezetért.

A program címe: Felsőzsolcai gyermekek a tisztább jövőért!

 

Célja az óvodákban és a két általános iskolában a szelektív hulladékgyűjtés rendszeresítése, a hulladék csökkentésére alkalmas módszerek kidolgozása és alkalmazása.

Az önkormányzat számára rendkívül fontos a gyermekek szemléletformálása a tisztább és fenntartható környezet érdekében, a helyi oktatási intézmények hatékony együttműködésével.

 

A program keretében két kategóriában kerül meghirdetésre a verseny:

  1. kategória: a legtisztább osztály cím, amely a szelektív hulladékgyűjtési cél teljesítésében elért eredményeken alapul.
  2. kategória: a legkörnyezet-tudatosabb osztály cím, amely a hulladékcsökkentési cél teljesítésében elért eredményeken alapul.

 

Részletek az oktatási intézményekben.