Skip to content
HÍREK Felsőzsolcai Gyereknap – Színes programok és vetélkedők

Felsőzsolcai Gyereknap – Színes programok és vetélkedők

Gyereknapi rendezvényére hívja a városlakókat Felsőzsolca Város Önkormányzata. Május 27-én mókás programok mellett vetélkedőkkel is készülnek a játszótér területén megrendezésre kerülő eseményre, melyekre előzetesen várják a jelentkezéseket.

Felsőzsolca Város Önkormányzata szeretettel várja a gyermekeket szüleikkel együtt május 27-én, szombaton 10:00 és 13:00 óra között a Felsőzsolcai Gyereknapra.
A tavalyi évhez hasonlóan, most sem lesz hiány játékból, zenéből és táncból. A rendezvényre látogatók színes programokon vehetnek részt. Idén is lesznek ugráló- és légvárak, kézműves foglalkozások, lesz arcfestés és csillámtetoválás, valamint további érdekességeket is ígér a játszótér és az Árvízi Emlékpark területe.

Délelőtt fellép az Egyszervolt Mesezenekar, és érkezik Lehoczki László, Spider Miskolci Speciális Felderítő és Hope nevű kutyája.

Ha szereted a focit és a csocsót, vedd rá a barátaidat, és jelentkezzetek a gyereknapi bajnokságra, melyre 6 fős csapatokat várják!
Jelentkezési lap Élőcsocsó bajnokság

Szabadtéri szabadulószoba izgalmas kalandokkal, feladványokkal, melyre 4 fős csapatok, baráti társaságok jelentkezését várják!
Jelentkezési lap Szabadtéri szabadulószoba

Játékos verseny gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek. Hozd magaddal guruló járművedet, száguldj és nyerj!
Jelentkezési lap Verdák-derby

A mozogni vágyók a felsorolt ügyességi vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat. A szervezők a Verdák-derby és Élőcsocsó bajnokság mellett, a Szabadtéri szabadulószoba résztvevőinek előzetes jelentkezését is várják május 18-án, 16 óráig e-mailben a kozmuvelodes@felsozsolcaph.hu e-mail címre küldve, vagy személyesen a Bárczay-kastélyban (Felsőzsolca, Szent István u.2.).

A vidám napon kerül kihirdetésre a Föld Napja Felsőzsolcán 2023. pályázat eredménye is, érdemes tehát kilátogatni a rendezvényre.
Töltsük együtt a gyereknapot Felsőzsolcán!

A rendezvény rossz idő esetén a Rendezvények Házában kerül megrendezésre.