Skip to content

Értékes ajándékok a Felsőzsolcán készült fotókért

Felsőzsolca Város Önkormányzata idén is meghirdette „Felsőzsolca ahogy én látom” című fotópályázatát. A pályázat nyertesei ez alkalommal is értékes ajándékokat vihettek haza.

Az önkormányzat szervezésében júliusban ismét várták a Felsőzsolcán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott, a lakosság számára legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat.
A pályázaton bárki részt vehetett életkortól függetlenül, maximum három fotót küldve az önkormányzat részére. Az idei pályázók előtérbe helyezték a személyes fotókat, így barátokról, gyerekekről, az elkapott pillanatokról több kép is érkezett.

A zsűri az I. helyezettnek járó díjat Czaga-Nagy Georgina – Bicikliző fiú, a II. helyezettnek járó díjat Szabó Blanka Sára – Sajó, a III. helyezettnek járó díjat Kissné Csorni Kinga – Élet az óvodában című képének ítélte, míg Jászka Maja – Saját látószög című képét különdíjjal jutalmazta.

Gratulálunk!