Skip to content

Épül az önkormányzati bölcsőde

A munkaterület átadásával elkezdődött a felsőzsolcai bölcsőde építése. A vállalkozó ütemezetten végzi a kivitelezési munkálatokat, ebből kifolyólag a Bolyai és a Radnóti utcák környékén időszakosan várhatóan megnövekedett forgalommal találkozhatnak az arra járók. Kérik a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az adott útszakaszokon.

A munkaterület átadásával elkezdődött a felsőzsolcai bölcsőde építése a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda Park utcai székhelyén.
A vállalkozó ütemezetten végzi a kivitelezési munkálatokat, ebből kifolyólag a Bolyai és a Radnóti utcák környékén időszakosan várhatóan megnövekedett forgalommal találkozhatnak az arra közlekedők az átmeneti forgalomkorlátozások következtében.
A kivitelezés befejezésének várható ideje 2024. április hónap. Az óvoda működését az új épület építési munkálatai nem akadályozzák, az intézmény a megszokott rend szerint, a Bolyai János utca felőli bejáraton közelíthető meg. A megvalósulással egy régóta várt közszolgáltatás szolgálja majd Felsőzsolca lakosságát munkahelyet teremtve és ösztönözve a fiatalokat a helyben maradásra.

Az építkezés környezetében élők, illetve az óvodába látogatók szíves türelmét és megértését kéri az önkormányzat, valamint kérik a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az adott útszakaszokon.