Skip to content

Elindult a Chili klub  – Várják a fiatalokat a Bárczay- kastélyba

Útjára indult a Közösségi Ház kamaszok számára szervezett közösségi programja, a Chili. Beszélgetős, filmnézős, játékos közösségi programok várják a fiatalokat kéthetente a Bárczay-kastélyban.

Csütörtök délután útjára indult a közösségi ház kamaszok számára szervezett közösségi programja, a Chili, Orosz Gáborné vezetésével. A kezdeményezés legfontosabb célja, hogy a tizenévesek körében létrejöhessen egy olyan hely, ahol megoszthatják gondolataikat egy-egy témáról, játszhatnak, filmezhetnek egy jó közösségben.

A klub első programján Szarka Tamás polgármester is részt vett, melyen a központi téma a fiatalok és a social média volt, de beszélgettek a közösségi élményekről és a város életéről is. A polgármester most is érdeklődéssel fogadta a résztvevők őszinte véleményét, ötleteit, amelyek elmondása szerint sokat tesznek hozzá a város fejlődéséhez. A szervezők számára is érdekes és tanulságos volt hallgatni, mennyire otthonosan mozognak a korosztályukat vagy akár a szüleiket, felnőtteket érintő témákban a fiatalok.
A fesztelen beszélgetés után játékkal folytatódott a délután, mely során városunk polgármestere is lelkesen fogadta a merészebb tinik kihívását egy sakkparti erejéig. Kora estére scrabble és kártyajáték izgalmaitól volt hangos a közösségi terem. A Chili klub kéthetente várja majd a fiatalokat, őket érintő témákkal, filmezéssel, játékokkal” – számolt be Orosz Gáborné, az intézmény megbízott vezetője.