Skip to content

Együttműködés a rendőrséggel – Nagyobb rendőri jelenlét Felsőzsolcán

Facebook

Aláírásra került a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság és Felsőzsolca Város Önkormányzata között az az együttműködési megállapodás, melyben az önkormányzat támogatást biztosít a rendőrség részére nagyobb rendőri jelenlét biztosítása érdekében Felsőzsolcán.

Az elmúlt hónapokban pszichoaktív anyagok fogyasztói és árusítói is megjelentek a városban, melynek hatására növekedett a jogsértő események száma. Ez ellen határozott lépésre volt szükség az önkormányzat részéről, ezért Szarka Tamás polgármester támogatást biztosítva a rendőrség részére, fokozott rendőri jelenlétet kért a városba.
Az együttműködési megállapodás aláírásra került a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság és Felsőzsolca Város Önkormányzata között. Ezzel az intézkedéssel tovább kívánják erősíteni a lakosság biztonságérzetét.

A közelmúltban számos sikeres akciót hajtott végre a rendőrség Felsőzsolcán, akik munkáját nagymértékben segítette az önkormányzati rendészet.
A jövőben folyamatosak lesznek a rendőrségi ellenőrzések, illetve több rendőrrel találkozhatnak a város utcáin, a rendészettel közös szolgálat keretében is. A rendészet részéről folytatódik az ellenőrzés a városi buszjáratokon.

„Családunk, gyermekeink biztonsága, lakosságunk biztonságérzete a legfontosabb, melyet ezzel az intézkedéssel tovább kívánunk erősíteni” – osztotta meg közösségi oldalán a hírt Felsőzsolca polgármestere.