Skip to content

Együttműködés a Felsőzsolcával

woman, samsung, alpha-638384.jpg

Újabb vármegyei egyesülettel kötött partneri és sportszakmai együttműködést a DVTK Labdarúgó Sportakadémia. Ebben a megközelítésben hetedik klubként csatlakozott a közös munkához a BTE Felsőzsolca. A felek abban bíznak, hogy a korábbinál is szorosabb kapcsolatot sikerül úgy megtölteni tartalommal, hogy mindkét fél és a gyerekek számára is előnyös lesz.

– Örömömre szolgál, hogy újabb klubbal dolgozhat közösen az akadémiánk. Ez a munka azonban már zajlik, hiszen a Felsőzsolcával eddig is szoros volt a kapcsolatunk, de az együttműködéssel egy még magasabb szintre tudjuk emelni – fogalmazott Fogarasi Zoltán, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia igazgatója. – Mi elsősorban szakmai oldalról igyekszünk támogatni a Miskolc melletti településen zajló munkát. A folyamatos kapcsolattartás alapvetés, de igyekszünk egységes utánpótlás képzési rendszert kialakítani. Ezt azonban úgy tesszük, hogy igazoldjunk a másik klub identitásához is.

A BTE Felsőzsolcánál dolgozó sportszakemberek – a többi partnerklubhoz hasonlóan – folyamatosan betekinthetnek a DVTK LSA szakmai tevékenységébe, részt vehetnek a szakmai napokon, továbbképzéseken. Igény szerint helyszíni bemutató edzést és szakmai előadást is tartanak majd Felsőzsolcán. Emellett a tehetségkiválasztó, tehetséggondozó eseményekre is várják a zsolcai futball-palántákat.

Forrás:http://dvtk.eu/27131-Egyuttmukodes_a_Felsozsolcaval-cikk-DVTK_LSA?fbclid=IwAR00gNGfl5t-dhb_Gsi7cZqWGmQt-myj0uIjoR8GG3kzfOmiKvslmo45blI