Skip to content

Díjmentes pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás Felsőzsolcán

clock, money, growth-2696234.jpg

Ingyenes, a piaci szereplőktől független, tanácsadó várja a lakosságot 2022. szeptember 27., 08.00 – 14.00 óra és 2022. október 11., 08.00 – 14.00 óra között a Vállalkozás Segítő Központban, ahol megoldást nyújtva az esetleges pénzügyi problémákra, segíthet megőrizni a családok pénzügyi egyensúlyát. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és a Magyar Nemzeti Bank között létrejövő, lakossági fogyasztókat érintő megállapodás keretében a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szaktanácsadója díjmentes segítségnyújtással áll az érdeklődők rendelkezésére a fenti időpontokban és esetkörökben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és a Magyar Nemzeti Bank között létrejött lakossági fogyasztókat érintő megállapodás keretében, az MNB által létrehozott Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat regionális irodája révén céljaként kívánja megvalósítani, hogy:

  • biztosítsa a rászorulók pénzügyi fogyasztóvédelmi segítését,
  • hozzájáruljon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élők pénzügyi kiszolgáltatottságának jelentős mértékű csökkentéséhez,
  • ingyenes tanácsadással támogassa a családokat, és
  • jogorvoslati érdekeik érvényesítéséhez díjmentes útmutatást adjon.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértői 18 megyeszékhelyen ingyenes, piaci szereplőktől független, szakszerű tanácsokat nyújtanak a mindennapi pénzügyek számos területén. E mellett ismeretekkel, információkkal támogatják a családokat a pénzügyi termékek ésszerű, biztonságos használatában, továbbá fizetési nehézség esetén igyekeznek megoldást találni a tartozás rendezésére, az anyagi terhek csökkentésére. A tanácsadó segíthet megőrizni a településen élő családok pénzügyi egyensúlyát, továbbá megoldani az esetleges pénzügyi problémáit.

Ennek érdekében Felsőzsolcán két alkalommal biztosítanak személyes találkozót a PNTI szaktanácsadójával, aki a fenti esetkörökben ingyenes segítségnyújtással áll az érdeklődők rendelkezésére.

A tanácsadás időpontjai: 2022. szeptember 27. 08.00 – 14.00 óra és

                                     2022.  október 11. 08.00 – 14.00 óra

A tanácsadás helyszíne: Vállalkozás Segítő Központ (3561 Felsőzsolca, Szent István u. 78.)

A részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges, azonban a férőhelyek kialakítása és a szükséges eszközök biztosítása végett az előzetes bejelentkezést megköszönik, amelyet az info@felsozsolcaph.hu e-mail címre várnak.