Skip to content

Bölcsőde bemutató – Lakossági fórumra várták a szülőket

Az önkormányzati bölcsőde kialakítása kapcsán várták a szülőket, leendő szülőket április 5-én, 10 órára a polgármesteri hivatal dísztermébe.

A lakossági fórumon az új, 28 férőhelyes bölcsőde terveinek, építési fázisainak ismertetése mellett a szülők választ kaptak felmerülő kérdéseikre, valamint meghallgatták véleményüket, és az épület kialakításával kapcsolatos javaslataikat.  Mint arról korábban beszámoltunk az új intézmény kialakítása 100%-os támogatottság mellett összesen 420 millió forintból valósul meg, és nemcsak a kisgyerekes családokat segíti, de egy munkahelyteremtő beruházást is jelent, hiszen pedagógusoknak és technikai személyzetnek is munkát biztosít majd. Az építkezés a tervek jóváhagyását követően veszi kezdetét és várhatóan a jövő évben az intézmény már fogadni fogja a gyerekeket.
A városvezetés kiemelt programja a gyerekek nevelését biztosító intézmények korszerűsítése, így idén is folytatódnak a felújítási munkálatok, többek között a Krisztina óvoda tetőszerkezetének cseréjével.