Skip to content

Barnakőszén program – webáruházon keresztül várják a lakossági megrendeléseket

student, typing, keyboard-849826.jpg

Magyarország Kormánya barnakőszén programot indított, melyben lehetőséget ad a lakosság számára is, hogy a fűtést biztosítandó barnakőszén elérhető áron megvásárolható legyen. A lakossági megrendelések leadására a https://hazaiszen.hu weboldalon, regisztrációt követően van lehetőség.

Magyarország Kormánya barnakőszén programot indított, melyben lehetőséget ad a lakosság számára is, hogy a fűtést biztosítandó barnakőszén elérhető áron megvásárolható legyen. A lakossági megrendelések teljesítésére az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely elérhető az interneten a https://hazaiszen.hu weboldalon, ahol a megrendelést egy regisztrációt követően ugyanúgy lehet leadni, mint bármely más webáruházban.

Az igénylés lehetősége biztosított azon lakosok részére is, akik nem rendelkeznek interneteléréssel, és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén-megrendelés lebonyolításához. Ezek a lakosok az önkormányzat ügyintézőjének segítségével tudják leadni megrendelésüket ügyfélfogadási időben.

Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal, 3561 Felsőzsolca, Szent István utca 20.

Hétfő: 8:00-12:00; szerda: 8:00-12:00; 13:00-17:00; és péntek: 8:00-10:00 óra között.

Ügyintéző: Majzik Zsanett

A tájékoztatás szerint, az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nem működik közre.

Megrendelőlap és tájékoztató