Skip to content

Babaszínházi és könyvvásár

Fotó: Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár

A Miskolci Csodamalom Bábszínház Iciri-piciri című babaszínházi előadásának premierjét láthatták a legkisebbek szombaton délelőtt a Bárczay-kastélyban. Ezen a napon megkezdődött a Könyvvásár is, valamint a Megbocsátás Hónapja alkalmából a késedelmi díjat is elengedik.

Szombaton délelőtt a Babusgató Baba-Mama Klub egy újabb családi délelőttjére várta a legkisebbeket és szüleiket, akik ezúttal a Miskolci Csodamalom Bábszínház legújabb, Iciri-piciri című babaszínházi előadásának premierjét láthatták. Az előadás kifejezetten erre az alkalomra készült, fél éves kortól ajánlott, de a nagyobb gyerekek figyelmét is lekötötte. Az előadást közös játék követett, ahol a babáknak lehetőségük nyílt az előadás során használt kellékek, bábok kézbevételére, a színházi tér felfedezésére, majd a ritmikus hangszereket és a nagymozgásos játékokat is kipróbálhatták.

Ezen a napon megkezdődött a Könyvvásár a könyvtár leselejtezett könyveiből és a Megbocsátás Hónapja alkalmából a késedelmi díjat is elengedik. Az eseményre december 3-ig várják az érdeklődőket, a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár nyitvatartási ideje alatt. Ebben az időszakban minden újonnan beiratkozott olvasó ajándékban részesül.

Facebook