Skip to content

Az időseket ünneplik Felsőzsolcán október 1-jén

Az Idősek Világnapja alkalmából október 1-jén 15 órakor, a már tradicionális kulturális programmal köszöntik az időseket a Rendezvények Házában. A program regisztrációhoz kötött, melyre 2022. szeptember 19-ig van lehetőség a 06-46/383-520 telefonszámon, vagy a csaladsegito@felsozsolcaph.hu e-mail címen.

Az Idősek Világnapja alkalmából október 1-jén 15 órakor, a már tradicionális kulturális programmal köszöntik az időseket Felsőzsolcán a Rendezvények Házában.  

Köszöntőt mond: Szarka Tamás polgármester

Az ünnepi műsort szolgáltatja:
Felsőzsolcai Napköziotthonos Óvoda
Rozmaring Népdalkör
Lukács Tibor hegedűművész

A rendezvény regisztrációhoz kötött. Kérik, hogy a részvételi szándékot 2022. szeptember 19-ig a 06-46/383-520-as telefonszámon, vagy a csaladsegito@felsozsolcaph.hu e-mail címen jelezzék a Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ részére.

A rendezvényre Felsőzsolca Város Önkormányzata térítésmentesen szállítja /háztól-házig/, a mozgásukban korlátozott felsőzsolcai érdeklődőket. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentés szükséges, melyet a regisztrációval egy időben, a fent megadott elérhetőségen jelezhetnek szeptember 19. napjáig.