Skip to content

Az év legszebb virágoskertje és balkonja

Ebben az évben több mint háromszorosára nőtt a beküldött fotók száma, amelyekből kiválasztották az év legszebb virágoskertjét és virágos balkonját.

Idén is szebbnél szebb kertekkel és balkonokkal neveztek a lakosok.

Ebben az évben több mint háromszorosára nőtt a beküldött fotók száma, amelyekből kiválasztották az év legszebb virágoskertjét és virágos balkonját.

Ez is mutatja a lakosság növekvő érdeklődését a Felsőzsolca Város Önkormányzata által hirdetett legszebb virágos kert pályázat iránt.

 

A nyerteseket idén is szakmai zsűri választotta ki. A díjazottak az elismerő okleveleket és ajándékutalványokat, valamint a legszebb kertet és balkont jelző táblákat a polgármesteri hivatal dísztermében vehették át.

 

A városban folyamatosan zajló virágosítási munkálatok, faültetési programok mind azt a célt szolgálják, hogy Felsőzsolca valóban virágos város legyen, mint ahogy azt a pályázat témája is kapta. Az önkormányzat a lakosság és a vállalkozók képeit is várta, akik két kategóriában mutatták be, hogy a városban mennyi a zöldfelület és a növény. A virágos kert kategóriában a harmadik helyezett Baranyi Györgyné, második Barnóczki Lászlóné, míg első helyezett és idén a Legszebb Virágoskert – cím birtokosa Szabó-Hegedűs Judit lett.

A legszebb virágos balkon kategóriában harmadik helyezett Lovász Gergelyné, második Papp Bertalanné, az első helyezett pedig Tóth Angelika, aki ezzel idén a Legszebb Virágos balkon címet is megnyerte.