Skip to content

Áramszünet lesz – Felsőzsolca négy utcáját érinti a hálózat korszerűsítése

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. hálózatfelújítási munkák elvégzése miatt 2023. augusztus 29-én, kedden 08.00 órától 15.00 óráig szünetelteti az áramszolgáltatást a Szent István utca 1 - 41. szám, Szent István utca 2 - 42. szám alatti ingatlanok, valamint a Sajó utca, Kacsa köz, és Bocskai utca tekintetében. Az áramszünet a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal munkavégzését is érinti, így a fenti időszakban az elektronikus elérés is szünetelni fog.

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. hálózatfelújítási munkák elvégzése miatt 2023. augusztus 29-én, kedden 08.00 órától 15.00 óráig szünetelteti az áramszolgáltatást a következő ingatlanokat érintően:

Felsőzsolca,

  • Szent István utca 1 – 41. szám,
  • Szent István utca 2 – 42. szám,
  • Sajó utca,
  • Kacsa köz,
  • Bocskai utca.

Figyelemmel arra, hogy az áramszünet a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal (3561 Felsőzsolca, Szent István utca 20. sz.) munkavégzését is érinti, a hivatal tájékoztatja a lakosságot és ügyfeleit, hogy a fenti időszakban az elektronikus elérhetőségei (vezetékes telefon, e-mail) nem fognak rendelkezésre állni.

Az áramszolgáltató felhívja továbbá az érintettek figyelmét arra, hogy amennyiben a karbantartási munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezik, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.
A szolgáltató a fogyasztók szíves megértését és türelmét kéri.