Skip to content

Alma Feszt – Várják a nevezőket

Várják a nevezőket a szeptember 25-én megrendezésre kerülő Alma Feszt keretein belül szervezett süteménysütő, madárijesztő készítő és pálinka versenyekre. Jelentkezés szeptember 23-ig, a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár elérhetőségein.

Felsőzsolca Város Önkormányzata több versenyt is hirdet az Alma Feszt alkalmából.

 

A versenyek helyszíne: Felsőzsolca, Rendezvények Háza – filagória, 2021. szeptember 25-én, 14 órától.

 

A versenyek nevezési határideje: 2021. szeptember 23. (szerda) 15 óra, helyszíne a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár.

 

A pálinka verseny nevezési tétele: minimum 0,2 liter/minta, melyet személyesen, a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban (Felsőzsolca, Szent István u. 2.), hétköznap 8-15 óra között adhatnak le a jelentkezők a nevezési határidő lejártáig.

A Zsűri elnöke Nyilasi Béla lesz, a Mámor Pálinkaház alkalmazottja, az elmúlt évek egyik legsikeresebb pálinkafőző mestere, számos nagydíjas bérfőzetett pálinka társalkotója.

 

A Madárijesztő készítő versenyre bárki nevezhet: csoportok, iskolás osztályok, munkahelyi közösségek, baráti társaságok, egyének jelentkezését egyaránt várják.

A madárijesztők bármilyen anyagból készülhetnek, tetszőleges formában és méretben.

Az elkészült madárijesztőket szintén szeptember 23-án, szerda 15 óráig lehet leadni a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban.

A szervezők élő madárijesztők jelentkezését is várják a rendezvényen, 14- 15 óra között!

 

A Süteménysütő versenyen való részvételi szándékot is szeptember 23-án, (szerdán) 15 óráig lehet jelezni a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban személyesen, e-mailen: fzsolcakonyvtar@gmail.com, vagy telefonon: 06 30/983-7107.

Amennyiben ez megtörtént, az elkészült almás süteményeket a rendezvény napján, szeptember 25-én, 12:00-13:00 óra között adhatják le a Rendezvények Háza – Filagóriában, melyeket Szabó Helga – Sweets by Helga – zsűri elnök fog elbírálni 14 órától.

 

Nevezzenek, érdemes!