Skip to content

Alma Feszt Felsőzsolcán – Szeptember 24-ig fogadják a regisztrációkat!

Idén újra várja az érdeklődő nagyközönséget a hagyományok ápolását előtérbe helyező városi nagy rendezvény, a Felsőzsolcai Alma Feszt.

Alma Feszt és Helyi Termékek napja Felsőzsolcán.
Szeptember 24-én szombaton, a Hősök teréről a Rendezvények Házáig tartó felvonulás során bemutatkoznak a felsőzsolcai hagyományőrző csoportok, a hangulatról pedig a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia gondoskodik.
A Rendezvények Háza területén, a színes színpadi programokkal várják az érdeklődőket, melyek között szerepel a Harc és Táncművész Sport Egyesület bemutatója, a Just For Fun fellépése, érkezik Ricsifiú, Kertész Richárd humorista személyében, valamint a nap záró eseményeként koncertet ad Dánielfy Gergő és az Utazók.

A szeptember 21-ig meghirdetett pálinka, süteménysütő és madárijesztő készítő versenyek bírálatára és eredményhirdetésére is ezen a napon kerül sor, itt idén is értékes nyeremények várnak a nevezőkre.
A nagyközönséget számos kísérőprogram is várja, mely minden korosztály számára biztosítja a kikapcsolódást.

A korábbi évhez hasonlóan az ingyenes rendezvény most is regisztrációhoz kötött, melyre ITT van lehetőség 2022. szeptember 24. 10:00 óráig!

Programok:

13:00 Felvonulás – Felsőzsolcai hagyományőrzők és a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia közreműködésével (Hősök tere – Sportpálya)

14:20 Csomasz Brass Band és a Miskolci Mazsorett Együttes

14:40 Zsolca Táncegyüttes

15:00 Megnyitó, eredményhirdetés                                   

15:30 Felsőzsolcai óvodások

16:00 Harc és Táncművészet Sport Egyesület

16:40 Felsőzsolcai hagyományőrző csoportok

17:00 Ricsifiú

18:00 Just For Fun

20:00 Dánielfy Gergő és az Utazók

Kísérő programok:

A legkisebbeket játéksziget várja (csúszda, ugrálóvár, szalmabála ugráló), népi játékok, kézműves programok, arcfestés, valamint vásári forgatag!