Skip to content

Állandó megújulásban! – Házasság hete február 11-18-ig

A házasság hete idén február 11-18-ig tart, amelybe programjaival Felsőzsolca Város Önkormányzata is bekapcsolódik. Idén is köszöntik majd a jubiláló párokat, a párkapcsolatban élők részére pedig randevúval készülnek.

Az önkormányzat rövid ízelítője a programokból:
Szarka Tamás polgármester a hagyomány szerint idén is köszönti a kerek évfordulójukat (1, 5, 10, 15, 20, stb…) ünneplő házaspárokat. A jelentkező házaspárok február 12-én ajándékban részesülnek a polgármesteri hivatal dísztermében.

Idén először a szerelmesek, jegyes párok részére is programmal készül az önkormányzat. Kapcsolódva programsorozathoz egy több állomásos, játékos Felsőzsolcai Randevúra várják a párokat február 17-én, szombaton 10 órakor a díszteremben. A rendezvény idejére gyermekfelügyeletet a Bárczay-kastélyban biztosítanak.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérik, hogy részvételi szándékukat és a gyermekfelügyelet iránti igényt legkésőbb 2024. február 7. szerda 16 óráig jelezzétek a hazassaghete@felsozsolcaph.hu e-mail címen vagy a 06 46/613-000-ás telefonszámon. A jubiláló párok jelentkezését is a fenti elérhetőségeken várják.

Érdemes részt venni a randevún, mivel a játék nyereménye egy romantikus vacsora.