Skip to content

A Radnóti Miklós utca bölcsődeépület előtti útszakaszának lezárása mellett végeznek közműépítési munkálatokat

A Radnóti Miklós utca bölcsődeépület előtti útszakaszának lezárása mellett végeznek közmű és parkoló építési munkálatokat. A Radnóti Miklós utca ezen szakasza 2024. március 11. napjától hétfőtől mindkét irányból lezárásra kerül. Terelőtáblákkal jelölik a kerülési irányokat.

A folyamatban lévő bölcsőde építésénél hosszas egyeztetések után szükségessé vált a Radnóti Miklós utca bölcsődeépület előtti szakaszának lezárása a parkoló építése és a közművek rákötése miatt. Az érintett szakaszon 2024. március 11-én kezdődnek a munkálatok.

A Bolyai János utca Radnóti Miklós utca csatlakozása, valamint a Radnóti Miklós utca 1. szám közötti szakasza teljes szélességében lezárásra, illetve korlátozásra kerül. A Mátyás király utca Radnóti Miklós utca kereszteződésétől a Radnóti Miklós utca a Bolyai János utca irányába a lezárás miatt zsákutcává alakul.
A külső közművek, valamint a parkoló építés várható időtartama a kivitelező tájékoztatása szerint egy hónapot vesz igénybe.
A gépjárműforgalom a forgalomtechnikai táblákkal jelzett ideiglenes forgalmi rend szerint alakul a Radnóti Miklós és a környező utcákban.
A felújítás ideje alatt a gyalogos átmenő forgalom a közút óvodával átelleni oldalán történik.

Továbbra is kérik az építkezés környezetében élők, illetve az óvodába látogatók szíves türelmét és megértését, valamint kérik a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az adott útszakaszokon a balesetveszély elkerülése érdekében – tájékoztat az önkormányzat.