Skip to content

A közelgő húsvétra készülődtek szombaton a Bárczay-kastélyban

A felsőzsolcai Petőfi Klub újabb programján vehettek részt az érdeklődők szombat délután.

Az esős idő ellenére sokan voltak kíváncsiak a Petőfi Klub keretében szervezett rendezvényre a Bárczay-kastélyban. Szombaton a könyvtár is várta olvasóit, az újonnan beiratkozók részére apró ajándékokkal készültek a könyvtárosok. A gyerekeknek a debreceni Ákom-Bákom Bábcsoport „Világgá ment csacsi és bari” bábjátékával kedveskedtek, míg minden korosztályt vártak a „Használható hagyományok” című kézműves foglalkozásra, ahol húsvéti dekorációk és horgolt tojások készültek.

A Könyvtári Húsvéti Ünnepkör keretében ismét megrendezésre került a könyvvásár, mely ezen a héten is tart. A könyvtár leselejtezett könyveihez 100 Ft-os egységáron juthatnak hozzá az érdeklődők április 14. napjáig. A rendezvénnyel egyidőben megkezdődött a Megbocsát Hete is, így szintén csütörtökig késedelmi díj felszámolása nélkül visszaadhatók a lejárt kölcsönzési idejű könyvek.

A Petőfi Klub további rendezvényeiről folyamatosan tájékozódhatnak weboldalunkon, és a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár weboldalán, valamint Felsőzsolca Város Hivatalos Facebook oldalán, valamint a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár közösségi oldalán.

Fotók:intézmény