Skip to content

56 MÚLT ÉS JELEN – képes időutazás

56 MÚLT ÉS JELEN - képes időutazás címmel nyílik fotókiállítás Varga Csaba fotográfus munkáiból a Bárczay – kastélyban, október 23-án.

Különleges kiállítást láthatnak azok, akik Nemzeti Ünnepünk alkalmával, 2021. október 23-án, szombaton 15 órakor ellátogatnak a felsőzsolcai Bárczay-kastély földszinti kiállítótermébe.

Ekkor nyílik fotókiállítás Varga Csaba fotográfus munkáiból “56 MÚLT ÉS JELEN – képes időutazás” címmel.

 

Magyarországon, a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Önkormányzat székháza – a Megyeháza – mellett, a Felsőzsolcán kiállított anyag ősbemutató is, hiszen a lentikuláris technikával kidolgozott ’56-os képeket még nem láthatta senki.

Ez a kidolgozási mód teszi még különlegesebbé a fotókiállítást, hiszen a lentikuláris technológiával kinyomtatott képek már súrolják a 3D-s látvány érzetét.

 

A kiállítást Haris László fotóművész, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagja nyitja meg, aki gyermekfejjel maga is fényképezett a forradalom napjaiban.

Fontos kiemelni, hogy Haris László fotóművész kiállítását korábban már láthattuk a Bárczay-kastélyban. – tudtuk meg Papp Ferenctől, a kiállítás kurátorától.

 

A fotó kiállítás a megnyitót követően december 17. napjáig látogatható.