Skip to content

30 év – Elismerik munkájukat

Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tegnapi ülésén elismeréssel jutalmazta az önkormányzat szolgálatában 30 éve dolgozó munkatársait, Hankó Ernőt és Kupcsik Flóriánt. Az elismerést Szarka Tamás polgármester és Molnárné Vantal Nikoletta, az intézmény igazgatója adta át a városüzemeltetés dolgozói részére, megköszönve a három évtized alatt városért végzett munkájukat.

Szerdán tartotta testületi ülését Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Az ülés rendhagyó módon méltatással és elismerések átadásával vette kezdetét, a képviselő-testület ugyanis elismerését fejezte ki a városüzemeltetés két munkatársa – Hankó Ernő és Kupcsik Flórián – részére, akik harminc éve dolgoznak a városért az önkormányzati intézmény megbízatásában.

Hankó Ernő 1963. február 26-án született Felsőzsolcán. Általános iskolai tanulmányait befejezve a 100. számú Ipari Szakmunkásképző Intézetben géplakatos szakmát szerzett. Tanulmányai végeztével az Ongai Csavaráru Gyárban helyezkedett el gépbeállító munkakörben. Ezt követően, 1993. december 1-jén, – immár 30 éve – kezdte meg munkáját a Felsőzsolcai GAMESZ-ban fűtő, karbantartó, gépkocsivezető munkakörben. Munkáját mindig lelkiismeretesen, a legnagyobb szakmai alázattal, az elvárásoknak megfelelően teljesíti vezetői nagy megelégedésére. Szabadidejében szívesen jár színházi előadásokra, koncertekre. két gyermek és három unoka büszke édesapja és nagyapja.

Kupcsik Flórián 1963. december 13-án született Szikszón. Általános iskolai tanulmányait befejezve a 100. számú Ipari Szakmunkásképző Intézetben vasszerkezet lakatos szakmát szerzett. Tanulmányai végeztével a Borsod Megyei Tanácsépítő Ipari Vállalatnál helyezkedett el lakatosként. A vállalat megszűnését követően, 1994. március 13-án, – immár 30 éve – kezdte meg munkáját a Felsőzsolcai GAMESZ-ban gépkocsivezető és anyagbeszerző munkakörben. Munkáját mindig lelkiismeretesen, a legnagyobb szakmai alázattal, az elvárásoknak megfelelően teljesíti vezetői nagy megelégedésére. Szabadidejét három gyermeke és imádott két unokája társaságában tölti a legszívesebben.

A Képviselő-testület nevében Szarka Tamás polgármester és Molnárné Vantal Nikoletta, az intézmény igazgatója adta át az elismerést a városüzemeltetés dolgozói részére, megköszönve a három évtized alatt városért végzett munkájukat.

Munkájukhoz további jó egészséget kívánunk!