Skip to content

25. Városnap – Ideiglenes forgalmi rend változás, parkolással kapcsolatos információk

Ideiglenesen változik a forgalmi rend a Bolyai utcán a 25. Felsőzsolcai Városnapok idejére. Parkolással kapcsolatos információkért olvassa el hírünket.

Mint arról már korábban is beszámoltunk – ezen a hétvégén kerül megrendezésre a 25. Felsőzsolcai Városnapok, melynek helyszíne a Rendezvények Háza és Sportpálya lesz.

A rendezvény megközelíthetősége, valamint a biztonságos parkolás miatt 2022. június 25-én (szombaton) 16.00 órától 24.00 óráig, valamint 26-án (vasárnap) 16.00 órától 24.00 óráig
Felsőzsolcán a Kassai utca folytatásában a Bolyai utca Arnót irányába egyirányúsításra kerül a Radnóti utca kereszteződéséig.
Az egyirányúsítás a kerékpáros közlekedést nem érinti, az továbbra is mindkét irányban lehetséges marad.
Az érintett útszakaszon a parkolás az úttesttel párhuzamosan két oldalt lesz kijelölve.

Kerülni az Arnót felől érkezőknek a Radnóti utca – Mátyás K. utca – Petőfi utca, illetve a Mester utca – Ongai utca irányába lesz lehetőség.

Parkolás a rendezvény ideje alatt:

  • Parkoló a fent nevezett útszakaszon az úttesttel párhuzamosan két oldalt lesz kijelölve,
  • Sport utca – kivéve a fellépők és szervezők részére kijelölt terület –
  • Kazinczy utca temető parkoló


Kérik a tisztelt lakosságot, a Városnap rendezvényeire érkezőket, valamint a település ezen részén áthaladókat az intézkedés betartására.
Az érintett szakaszon segítséget nyújtanak majd a parkolásban a járművezetők részére a rendőrség, rendészet és polgárőrség munkatársai.