Önkormányzat
Intézmények
Vállalkozások
Temetkezés
Közérdekű telefonszámok
112
104
105
107
+36 46 613 039
+36 40 424 344
+36 46 519 339
+36 80 300 300
+36 46 500 310
A Sajóhús Vágó- és Feldolgozó Kft 1990-ben zöldmezős beruházásként épült.Alaptevékenységei: sertésvágás- darabolás- és csontozásravalamint különféle húsipari készítmények előállítására, húsok csomagolására és húskészítmények szeletelésére–csomagolására terjed ki, kis-és nagykereskedelemi formában.
Évente 20. 000 db sertés vágásával, 1150 tonna félsertés és darabolt hús, 780 tonna húskészítmény –valamint 420 tonna füstölt áru előállításával a Régió meghatározó előállítója.
1997-től az üzemben HACCP rendszerrel ellenőrizzük folyamatosan a hűtött termek – és a főzés hőmérsékletét. 2004-től Nyomonkövetési rendszer működik, amely biztosítja „A szántóföldtől az asztalig”az előállított termékek élelmiszer biztonságát.
A sertésvágás EUROP minősítéssel, állategészségügyi szakszolgálat ellenőrzése alatt történik. 2004 óta az Európai Unió engedélyezett export üzeme a 185-ös engedélyszámmal. Korszerű vágóberendezései, technikai, technológiai feltételei biztosítják az állatvédelmi- és állategészségügyi előírások betartását, az élelmiszer biztonságát.
A darabolt, csontozott húsokat egyedi igényeknek megfelelően lédig, vagy vákuum csomagolásban is biztosítjuk partnereinknek.
Elérhetőség:
Cím: 3561 Felsőzsolca, Állomás u.11.
Telefonszám: +36 (46) 411 848,
fax: +36 (46) 411 929
E-mail: titkarsag@sajohus.hu
Kapcsolattartó: Bukovenszki Jánosné
Mintabolt a helyszínen, nyitva tartás:
Hétfő: 06:00-14:00
Kedd- Szerda: 06:00-17:00
Csütörtök-Péntek: 06:00-18:00
Szombat: 06:00-13:00